toeth.dk » Indien fra A til Å

Indien fra A til Å: C – Cocktails

Lad det være sagt med det samme: Indere er gode til mange ting, men at lave cocktails er bare ikke en af dem. De der kender mig ved, at jeg overvejende er vin- og øl-mand, men i et land, hvor der er RIGTIG langt mellem de gode vine – faktisk har jeg kun fundet én eneste rigtig god lokal rødvin, hvor priserne på vin der ikke er indisk er helt hen i vejret, hvor øludvalget som oftest består af KingFisher og Carlsberg, så forsøger man en gang i mellem at bestille en cocktail. Og det kan de som sagt heller ikke rigtigt finde ud af. F.eks. er det praktisk taget umuligt at få dem til at forstå hvordan en hæderlig Mojito skal laves. Dog er det efterhånden lykkedes at støve nogle enkelte … Læs mere ... »

Kategori: Expat - India, Indien fra A til Å

Indien fra A til Å: B – Bosiddende i Bangalore

Indien fra A til Å: B – Bosiddende i Bangalore

Efter at have været i Bangalore i fem måneder og med kun en lille måned tilbage kunne man jo godt mene, at det var på tide at jeg skrev lidt om min ”hjemby” her på bloggen. Here goes: Bangalore har ca. 7 millioner indbygger og er så vidt jeg er orienteret fordoblet i størrelse over de sidste 10-15 år. Jeg har også ladet mig fortælle at der er 407 lyskryds (og tænker: Gad vide hvor mange … Læs mere ... »

Kategori: Expat - India, Indien fra A til Å

Indien fra A til Å: A – Arbejde

Jeg har besluttet mig for at lave én af de der populære (det var de i hvert fald for ti år siden) whatever A-Å – og dette er så første kapitel. Egentlig skulle ‘A’ handle om mit arbejde, men jeg havde en spøjs oplevelse i formiddages, som jeg hellere vil berette om. Så må vi se om det på et eller andet tidspunkt vil lykkes at skrive lidt om hvad det egentlig er jeg tuller rundt og laver hernede. Som de fleste nok er bekendt med så har vi (altså Danske Bank) et sourcing setup hernede. Vi har entreret med et firma der hedder ITC Infotech, der udover os naturligvis har mange andre kunder. Det fungerer i al sin enkelthed sådan, at vi bestiller ressourcer og ITC skaffer dem enten udefra eller … Læs mere ... »

Kategori: Expat - India, Indien fra A til Å