toeth.dk » Musik

Lukather… igen, igen :)

Lukather… igen, igen :)

Selvom jeg har hørt ham solo et par gange før (og Toto så mange gange at det næsten ikke kan tælles), så skulle det jo ikke holde mig fra at tage til de sydlige forstæder, nærmere betegnet Portalen i Greve. En aften med Luke er altid en tur til provinsen værd. Også denne gang! I virkeligheden var der ikke meget nyt siden sidste koncert for 2½ år siden på The Rock (som du kan læse … Læs mere ... »

Kategori: Musik

Stevie Wonder = Wonderful

19.000 solgte billetter!? Hey, hvad sker der? Hvordan kan det være at Parken ikke er fyldt til bristepunktet når Stevie kommer til landet? Det forstår jeg simpelthen ikke. Én ting er ikke at kunne få billetter fordi nogle koncerter bliver hurtigt udsolgt. Men når det ikke er tilfældet så kan det kun skyldes et grimt tilfælde af musikalsk ignorance, hvis man på en brandvarm sommerdag ikke anskaffer sig et adgangspas til sådan en begivenhed, hvis man alligevel har valgt at bruge sommeren i København. Det kan siges så enkelt: Stevie Wonder = Wonderful. Fra første tone oplevede vi en veloplagt Wonder og et velspillende band. Politikens musikredaktør var begejstret, men skriver at lyden var dårlig. Det er der kun to ting at sige til: For det første, Erik Jensen, så skulle … Læs mere ... »

Kategori: Musik

Har du hørt VERTIGO? – ellers er det på tide!

Har du hørt VERTIGO? – ellers er det på tide!

I søndags var min gamle ven Lasse forbi til  kaffe og babyinspektion og fik på vejen ud lige listet sin nye CD med Berlinerbandet (byen, ikke wienerbrødet!) VERTIGO ned i min hånd. Mandag morgen spinnede CD’en i Ford-vognens lydanlæg på vej til arbejde. Jeg vil ikke gøre et stort nummer ud af en ‘anmeldelse’, men må konstatere, at anlægget blev skruet mere og mere op på turen mod Sorgenfri – og CD’en var også at finde … Læs mere ... »

Kategori: Musik

Luke @ The Rock + Eric Valentine

13. Juli 2008 OK. Livet er et stort trade-off. For flere måneder siden købte jeg billetter til Steve Lukather koncerten d. 29 Juni på The Rock – og først langt senere gik det op for mig, at det ville spænde lidt ben for EM-finalen. Tough – alt forspillet arbejdede jeg mig igennem (selv én af Østrigs kampe) for at gå glip af klimaks…. dammit … Hvis jeg havde vidst årets sportsbegivenhed og koncerten med minmin all-time guitarhelt var samme dag FØR jeg købte billeterne havde det været noget af et dilemma. Men når billetterne er købt, så fanger bordet jo ligesom. Heldigvis. Finalen var eftersigende en halvkedelig affære, hvilket bestemt ikke galdt koncerten, der selv i Gaffa fik rosende ord med på vejen. På tide! Sidst de fandt Steve Lukather værdig til at … Læs mere ... »

Kategori: Musik

Tilbage til 80’erne …

27. Oktober 2007  For et par dage siden fandt jeg på intranettet på mit arbejde et opslag om at man kunne komme med musikforeningen til One Two-koncert i Viften i Rødovre. Sådan noget kan jeg sq ikke stå for: Cæcilie Norby og Nina Forsberg i skøn forening over 20 år efter første plade. Jeg købte fluks to billetter og fortalte begejstret min kæreste, at vi skulle til 80’er revival – hun var knap så begejstret, men tog dog velvilligt med. OK – jeg er nok gladere for gamle slidte pop-plader fra 80’erne end de fleste, men One Two – helt ærligt, har kulturministeren ikke skrevet dem ind i Kulturkanonen, så er det da på tide Ved ankomsten fandt vi ret hurtigt ud af, at vi nok var blandt de yngste på … Læs mere ... »

Kategori: Musik

Hart n’ Hart

21. Oktober 2007  For snart lang tid siden fik min kærestes forældre den vidunderlige idé at invitere til Beth Hart koncert i Portalen i Hundige. Beth Hart – well jeg har jo hendes ‘Leave a Light on’-plade og kendte da også et par andre sange i forvejen, men der stoppede mit kendskab så også. Jeg må indrømme at jeg ikke ligefrem er verdensmester i at følge med i pop/rock-stjernernes biografier, så jeg havde en eller anden forestilling om at skulle ind og se en pæn pige med en lidt større stemme end de fleste … og hvor tog jeg dog grueligt fejl…. Publikum blev mødt af Beth Hart og tre kumpaner på hhv. trommer, bas og guitar – alle tre med en visuelt tydelig fortid på den mere hårdtpumpede rockscene. Beth selv – well, … Læs mere ... »

Kategori: Musik