toeth.dk » FunStuff

På spanden x 2 (anno 1979 og 2011)

På spanden x 2 (anno 1979 og 2011)

Jeg har en blå spand. Den har jeg haft i mange år. Jeg har arvet den fra min mor. Hun havde den også i mange år. Faktisk havde mine forældre også spanden da jeg kom til verden…. Således kunne jeg ikke dy mig for et måske lettere opstillet billede af Laura, når jeg nu har et af mig selv i samme spand. Jeg tror læseren selv kan gætte hvem der er hvem (hint, tjek tapetet!!). Uden yderligere … Læs mere ... »

Kategori: FunStuff, Laura

Hjælp, jeg har fået en smart phone!

Hjælp, jeg har fået en smart phone!

Så er yours truly blevet det lykkelige ejer af en smart phone – mere præcist en HTC Desire. Fantastisk apparat – man kan endda bruge den til at skrive blog med Men jeg har brug for tips fra andre glade Android brugere – please help: Jeg har brug for en kalender app, der er bedre end den indbyggede – dvs. bedre interface + flere funktioner fra exchange. Jeg har brug for en musikafspiller med equalizer eller … Læs mere ... »

Kategori: Diverse, FunStuff

Forandringsledelse på en ny måde

En kollega sendte nedenstående video til mig for snart lang tid siden. Den kan måske være inspiration for dem der arbejder med forandringsledelse til daglig. Enjoy ;o] TT Download Video … Læs mere ... »

Kategori: FunStuff, Ledelse & Samarbejde

Det passer jo som håret på en svensker …

Ifølge The Telegraph har den iranske regering fået et nyt påhit: En positivliste over frisurer (herrefrisurer forstås, det er så meget lettere for kvinderne!) “inspired by Iranians’ complexion, culture and religion, and Islamic law”. Det var da en alletiders idé. Jeg vil bestemt foreslå at vores 179 folkevalgte behandler et tilsvarende forslag snarest muligt efter velfortjent (…ha! hmmm…) ferie, så vi kan slippe af med svenskergarn, bundesligahår og andre vederstyggeligheder. Og hvis de har brug for hjælp med implementeringen af sådan et hårdekret og trods alt ikke har lyst til at bede det iranske styre om hjælp, så er jeg sikker på at Maersks HR-chef kan hjælpe … de må da have indført noget tilsvarende Hele artiklen kan læses her Enjoy ;o] TT … Læs mere ... »

Kategori: Diverse, FunStuff

Yder du altid 118 procent?

Ej, hvor er det bare sjældent at man modtaget email-jokes nu om dage. Det er vidst ligesom mediet er modnet og folk er stoppet med at “spamme” – men Annie kan man altid stole på. Tak Ret sjovt … og måske også en tanke værd. *** What Makes 100%? What does it mean to give MORE than 100%? Ever wonder about those people who say they are giving more than 100%? We have all been to those meetings where someone wants you to give over 100%. How about achieving 103%? What makes up 100% in life? Here´s a little mathematical formula that might help you answer these questions: If: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z is represented as: 1 2 3 … Læs mere ... »

Kategori: FunStuff

Web 2.0 / Identity 2.0 – serveret appetitligt :)

Synes lige jeg ville dele dette youtube-klip med omverdenen. Fyren hedder Dick Clarence Hardt (og ja, det er sq et komisk navn) er ejer af et firma der hedder SXIP og holder her en præsentation om Web 2.0 og mere specifikt om online identitet. Præsentationen er ret interessant for folk med interesse i teknologien og/eller sociologien omkring web 2.0 – for alle andre: Well, se præsentationen. Den er alt for cool Enjoy ;o] TT … Læs mere ... »

Kategori: CMMI & Software Engineering, Diverse, FunStuff

Indiske Trafikregler

Min far og Anne Marie har lige været hernede på besøg i 14 dage og for lidt siden modtog jeg en email fra Anne Marie med “de indiske trafikregler – sådan som en 14-dages turist har opfattet dem”. Jeg tillader at give bidraget videre til læserne af denne blog, idet 6 måneder i Indien bestemt ikke gør at jeg kan bidrage med et mere retvisende billede af indiske trafikregler og betydningen af diverse skilte. Enjoy Follow Traffic Rules Du skal holde for rødt – i hvert fald hvis der står en trafikbetjent og overvåger krydset. Køer må under ingen omstændigheder påkøres. … og så er der vist ikke flere. Do Not Overtake from Left Side Når man overhaler, er det den trafikant, der har snuden længst fremme, der har forkørselsret – uanset om du overhaler … Læs mere ... »

Kategori: Expat - India, FunStuff

… og så til morgenmad?

… og så til morgenmad?

31. Maj 2009 Altså, i et sexualforskrækket land som Indien skulle man tro at den slags the-boller skaber en hel del opmærksomhed, men det virkede godt nok som om at det kun var danskerflokken på hotellet i Hyderabad, der så andet end morgenmad på tallerkenen. For den rene er alting åbenbart rent… … Læs mere ... »

Kategori: Expat - India, FunStuff

Shopping: På udkig efter hestesko?

Shopping: På udkig efter hestesko?

9. Maj 2009 Med fare for at få en copyright sag på halsen, så har jeg tyvstjålet dette billede fra Mads. (går ud fra at jeg kan gøre bod med et par iskolde King Fisher!?) Det er fra vores tur til Nepal – Lakeside i Pokhara. Det var simpelthen helt fantastisk – to mulddyr der var meget optaget af at kigge på sko (eller måske nærmere deres eget spejlbillede) i midten af byen. Damen der stod i … Læs mere ... »

Kategori: Expat - India, FunStuff

En forklaring på finanskrisen …

3. November 2008 Sådan – her er den: “Hvad er en finanskrise – for dummies”.   Hvis du undrer dig over hvad finanskrisen egentlig går ud på, så er de her gutter bestemt leveringsdygtige i en forklaring. Blandt andet forklarer de hvordan de bedste hjerner i verden træffer rationelle velovervejede beslutninger og hvordan akkumulationen af lån til arbejdsløse sorte mænd kan blive til en “High Grade Structured Credit Enhanced Leverage Fund” – hylende morsomt – bestemt de 8 minutter som klippet varer værd     … Læs mere ... »

Kategori: FunStuff