Banner
På besøg i to ashrams
This is my site Written by ;o] TT on 28/04/2009 – 7:47 pm

28. april 2009

I lørdags var jeg sammen med nogle af mine danske kollegaer på besøg i to ashrams. Turen var arrangeret af en af DCI’s Programme Managers, der først ledte os langt væk fra Bangalore til et meget fint tempel i en dal 40 km fra Bangalores centrum. Et hyggeligt og smukt sted, med hvad der efter deres eget udsagn har verdens største mediatationspyramide. Efter turen dertil spiste vi frokost og tog derefter til Art of Livings hovedkvarter.

Art of Living er etableret af guruen Sri Sri Ravi Shankar og vores guider præsterede da også at nævne hans navn i ca. hver anden sætning. Meget mærkelig og lidt skræmmende oplevelse, selvom det da virkede som om at de havde gang i en masse ganske sympatiske projekter, såsom at sørge for skolegang til fattige, samtaleterapi med fanger (i øvrigt også i DK, siger de!?).

Jeg har uploadet en række billeder fra dagen, der kan ses i mit fotoalbum eller ved at klikke her.

;o] TT

Posted in:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.