Banner
Laura – næsten 3 måneder
This is my site Written by ;o] TT on 22/06/2010 – 10:50 pm

Der er gået noget tid siden sidste Laura-update her på bloggen. Det beklager jeg, men jeg har været ramt ualmindeligt hårdt af arbejde. Men på den anden side, så er der jo mere at fortælle.

Så hvad er der sket siden sidst. Well, faktisk en hel del. Eller rettere: For en stolt far er der sket store fremskridt, men for alle ikke-børneramte er det nok lidt mere “and so what”. Men det skal jo ikke forhindre mig i stolt at berette – så here goes:

For det første – og det her er det absolut væsentligste, så har vidunderet både let til smil og let til grin. Det kunne hun også sidste gang jeg skrev, men det er oftere nu – og det er ubeskriveligt fedt 🙂 For hver dag der går er der mere kontakt, hun undersøger mere, er mere nysgerrig, “snakker” mere og kan naturligvis også mere.

Laura griner

I omgangskredsen hører man ofte at hun er enormt dygtig til at holde hovedet. Hvad ved jeg? Jeg tager bare imod de fine ord med kyshånd og konstatererer hun kan holde nedenstående positur temmelig længe 🙂

Laura på maven

Det med at holde hovedet har hun kunne temmeligt længe og hun kan faktisk også rulle fra maven om på ryggen. Ellere rettere: Det kunne hun – det ser ud til at hun har aflært det igen(!!??) Men efter hun er stoppet med at rulle benytter hun til gængæld alle chancer for at forsøge at komme op at sidde. OK, det kan hun ikke selv endnu, men hun lægger en masse kræfter i og kommer et stykke af vejen med egen hjælp – resten må der så et par støttefingre til… 🙂

Laura sidder

Og med al den motion er det jo også bare rart nogle gange at hive lidt i ynglingslegetøjet 🙂

Laura og frøranglen

Det var vidst det for nu. Over and out – den stolte far skal se fodbold 🙂

;o] TT

Posted in:  
Laura
Tags:

3 Responses »

  1. Hvor er hun SKØN! Glæder mig til at se hende igen – der er da sket SÅ meget bare på de sidste 3 uger.

    Mon ikke der bliver tid til at kreere en sommerbuks til den lille modella (denne gang dog med lige ben :))

    Pas på jer selv. Kys til Laura fra mig..

  2. Nemlig rigtigt. Der sker nemlig meget 🙂 .. Og vi ser frem til både gensyn og bukser med lige lange ben …. 😉

    ;o] TT

  3. Very sweet baby! I miss her!
    Greetings to you 🙂
    M.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.