Banner
Meningsfuld julegave til manden der har alt!
This is my site Written by ;o] TT on 17/10/2010 – 10:38 am

Vidste du at:

• Træthed er årsag til ligeså mange trafikulykker som alkohol
• Hver uge dræbes 2 danskere i en træthedsrelateret trafikulykke
• Blot en 10 minutters pause på det rigtige tidspunkt kan gøre en stor forskel

En af mine gamle studiekammerater har været med til at udvikle Anti Sleep Pilot, der i al sin rørende enkelthed hjælper billister med at vide hvornår det er nødvendigt at tage en pause fra kørslen.

Normalt holder jeg mig fra kommercielle indlæg her på bloggen, men jeg synes at dette er en så god idé at jeg ville gøre en undtagelse: Det er på tide at der bliver gjort noget for at sætte fokus på kørsel og træthed her i landet og at fokus bliver flyttet fra “bare” at køre lovligt, til rent faktisk at køre sikkert.

Anti Sleep Pilot kan købes i alle landets Fona-butikker fra mandag d. 25 Oktober, men kan allerede nu købes via ASP’s website. Så når du står der og skal finde på en julegave til manden der har alt og aldrig ønsker sig noget (og sådan nogle har vi vel alle i familien), så husk lige på Anti Sleep Pilot. Det kan faktisk redde livet på én du har kær!

Du kan læse meget mere om produktet på www.antisleeppilot.com

;o] TT

Posted in:  

4 Responses »

 1. Nu behøver du så ikke at skrive ønskeliste til jul;-)

 2. TT – jeg er fuldstændig enig. Din undtagelse med kommercielle indlæg er accepteret 🙂

  Jeg så indslag på TV 19-nyhederne tidligere på ugen, og det produkt lyder bare så godt.

  Jeg skal helt sikkert have en.

  VH
  Calle

 3. Hej Thomas,
  Hvor sjovt så kender vi begge Troels. Vi var for mange år siden bartendere på Crazy Daisy sammen 🙂

  Mange hilsener
  Mads

 4. Hej Mads,

  Det er nu ikke Troels jeg kender, men derimod Jesper, som også er en del af ledelsen.

  Men i øvrigt… Crazy Daisy… dig … bartender…. Dammit, den havde jeg ikke lige set komme 😉

  ;o] TT

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.