Banner
Nyt design på toeth.dk
This is my site Written by ;o] TT on 28/01/2011 – 5:25 pm

Som du nok har opdaget, kære læser, så har toeth.dk fået nyt design.

Efter over tre år med det gamle design synes det var tid til et nyt look. Jeg håber du kan li’ resultatet.

Det nye design er en wordpress-skabelon fra One Designs og skabelonen hedder Cover WP. Designet har naturligvis krævet et par tilretninger og et par bug fixes, men alt i alt har det været ret smertefrit. Faktisk kan det samlede antal timer, der er forbrugt, tælles på én hånd. WordPress gør in sandhed tilværelsen lettere 🙂

Jeg håber at du kan li’ det nye design og hvis du har forslag til forbedringer eller andre bemærkninger du vil dele, så er du meget velkommen til at gøre det i kommentarfeltet nedenunder.

;o] TT

2 Responses »

 1. Kanon design. Jeg vil meget gerne have et par råd til min hjemmeside som virklig kræver et ordentligt makeover!

 2. Tak Mads 🙂

  Råd kan du få masser af 🙂 Du siger bare til, så ser vi sq da på det. Første råd må være at få samlet bloggen og resten af websitet i samme design.

  Jeg kan varmt anbefale wordpress. Det er ret nemt at gå til – og hvis man kan lidt web-kodning, så er skabelonerne meget lette at tilpasse så sitet er helt som man vil have det (og ikke mindst unikt). Plus hvis man har brug for et sted at hente inspiration, så er det et perfekt udgangspunkt. Sidst men ikke mindst er CMS’en der ligger bagved rigtig god.

  Prøv evt. at browse lidt rundt her: http://wordpress.org/extend/themes/ – der er meget inspiration at hente 🙂

  Tjek f.eks. det her: http://wordpress.org/extend/themes/tropicala – meget simpelt design (billedet skal naturligvis skiftes, evt. med noget roterende – ligesom der var på mit gamle site) …

  ;o] TT

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.