Banner
Lauras jul 2011
This is my site Written by ;o] TT on 25/02/2012 – 6:43 pm

 

I anledning af at der nu kun er 10 måneder til næste jul (eller måske i anledning af at jeg ikke har haft tid før), så er det vidst på tide at skrive en lille blog om Lauras anden jul – og den første, hvor hun har haft den fjerneste idé om hvad jul er for noget.

Laura og jeg holdt jul hjemme på Vodroffsvej, hvor vi var så heldige, at min moster Anja, min fætter Janus og min kusine Minka gerne ville holde jul også 🙂

Janus ankom tidligt og var in charge of julemad! (og i øvrigt: Den BEDSTE and jeg nogensinde har fået). Senere ankom Anja og Minka og så vågnede Laura fra sin middagslur….. med feber…. og absolut ingen lyst til noget som helst. Men efter at have siddet og puttet lidt med sin far og fået lidt panodil var hun rimeligt frisk.

På billederne ovenfor: Janus knokler i køkkenet, mens Minka giver en rimeligt fladmast Laura første Julegave.

Efter et par gaver (og Panodil) fik Laura det bedre og ville gerne se lidt på hvad der skete ude i køkkenet. Desværre var alle optaget og selv et lille diskret host gav ingen opmærksomhed 😉

Laura fik en masse gode gaver, selvom den maksimale begejstring hun kunne mønstre, når hun havde åbnet en blød pakke var at sige “Nøøøj” og så smide tøjet over skulderen. Senere lykkedes det dog heldigvis både at få en helt fantastisk kugleramme af Janus, samt få alles opmærksomhed 🙂

Selvom hverken videoer eller billeder beviser det lykkedes det faktisk også at løbe lidt rundt om juletræet, samt spise en masse god mad. To dage senere var Minka igen på besøg og selvom det vel som sådan ikke har noget med juleaften at gøre, så må denne post altså slutte med et billede af Minka og Laura – bare fordi de, både på billedet, og i det hele taget er vildt søde sammen 🙂

Posted in:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.