Banner
Fødselsdagsbilleder – Laura 2 år :)
This is my site Written by ;o] TT on 19/04/2012 – 11:21 pm

… og så blev den lille flæskesteg (aka Øglen, aka Dunken) sq da to år 🙂 Det blev fejret i vuggestuen, hvor Mor havde bagt kanelsnegle. OK. Dem fik børnene ikke. Ikke på grund af sukkerpolitik, men fordi de vidst var blevet bagt lidt for længe. Jeg kunne nu ikke se det store problem: Hvis man skal knække en tand på en kanelsnegl er det vel bedre, at det sker med mælketænder og før man fylder 18, hvor det kan gå hen at blive dyrt!? Men de var ny også glade for bagerens rosinboller. Og så ikke et ord mere om bagværk 😉

Efter at have været en halv dag i vuggestue blev hun hentet og så kom hele familien på besøg. Mormor, Morfar, Moster Annette, Onkel Rasmus, Farfar, Bedstemor, Bedstefaster Elly, Grandkusine Minka, Grandonkel Janus og naturligvis Mor og Far. Fin fest med masser af gaver, lagkage og mulighed for at være ABSOLUT centrum og lade sig bære rundt om bordet fra den ene til den anden til den tredje og så videre og så videre 🙂

Herunder dagens bedste billeder 🙂

Og hun kan næææææsten selv finde ud af at puste lysene ud – tror i øvrigt at når hun finder ud af at det ikke hedder fuste, men puste – og således ikke længere fuster, men puster, så skal det nok lykkedes 🙂

Efter rigelige mængder sukker var det tid til at komme ud og prøve den nye cykel med Mor, Annette og Minka.

Det ser ud til at Dukke-Anna og Annette er mere forsigtige end Minka og Laura … 😉

Posted in:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.