toeth.dk » Photo

Photo

Home » Photo

Ashrams

Billeder fra mit besøg i to ashrams d. 25-04-2009. Den første ashram var meget "fredelig" - egentlig bare et meditationssted, der ikke opfordrede direkte til hverken guru eller gudedyrkelse. Men den anden - Art of Living - var en full blown dyrkelse af en guru ved navn Sri Sri Ravi Shankar. Scary stuff....

Web Background

Da jeg startede med at lave dette website fra en WordPress-skabelon var der et ret kedeligt mønster som baggrundsbillede øverst. <br> Jeg besluttede mig for at udskifte det, så jeg begyndte at tilpasse gamle billeder og fandt ud af at der faktisk var flere jeg gerne ville have som baggrund og så var der jo ikke andet for end at finde et lille script der kan rotere billeder - som sagt så gjort.<br> De fleste af billederne er i virkeligheden blevet meget bedre af at blive skåret til. I dette album er de originale billeder og de historier der hører til.

Lejligheden i Bangalore

Billeder fra min dejlige lejlighed på Kasturba Road Cross 36 i Bangalore. Lejligheden har et køkken, en stue, to soveværelser, to badeværelser og tre altaner.

Weekend i Nepal

Billeder fra vores weekendtur til Nepal fra 30/04/09 - 03/05/09. Vi startede fra Bangalore tidligt om morgenen, kom til Kathmandu hen på eftermiddagen - klar til sightseeing. Dagen efter tog vi en fantastisk flot biltur til Pokhara, hvor vi var i 1½ dag indtil vi fløj tilbage til Kathmandu og fik klaret lidt shopping og lidt mere sightseeing.

Coorg - en tur i regnskoven

Billederne i dette album er fra Meretes og min tur til Coorg, hvor vi boede i Rainforest Retreat. Første ud af tre stop på vores mini-ferie i sydindien.Du kan læse mere om turen på min blog.

Orange County

Billederne i dette album er fra Meretes og min tur til Orange County i Bandipur National Park. Tredje og sidste stop på vores mini-ferie i sydindien.Du kan læse mere om turen på bloggen: 'To dage i himlen'.

Weekend i Singapore

Billeder fra min weekend på besøg hos Thea og Carsten i Singapore. August 2009.

Lau & Nete i Indien

Billeder fra Lau og Netes tur til Indien - 18. September til 4. Oktober 2009

x