Banner
Winter Wonderland: Laura i sneen
This is my site Written by ;o] TT on 09/12/2012 – 8:08 pm

Vejrudsigten havde lovet snestorm og op til 20 centimeter sne! Og lad mig bare sige det med det samme: Jeg HADER sne og kulde. Det er bare en af de dage, hvor det ikke er værd at gå udenfor, men hvor man bare skal ligge med benene oppe.: “Kakao-og.dyne-dag”, “Delivery, please dag”,  “hvem-fanden-var-den-første-idiot-der-bosatte-sig-på-disse-breddegrader-dag”.

Uheldigvis er en 2½-årig ikke designet til at bruge en hel søndag, som på billedet nedenfor, så ud måtte vi jo.

På med tøjet og ud i kulden. Og så endte det med at blive en helt fantastisk hyggelig og sjov kælke- og lege-i-sne-tur, som jeg tænkte at jeg lige ville bringe nogle billeder fra – det er jo så lang tid siden jeg sidst har lagt billeder af vidunderklumpen op her på sitet 🙂

Og efter et par timer i sneen, var det tid til pandekager (nå nej, det er Rasmus Klump)… æbleskriver så da… og æblejuice naturligvis 🙂

Glædelig jul 🙂

;o] TT

Posted in:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.