Banner
På vej til Indien!
This is my site Written by ;o] TT on 17/02/2009 – 6:35 pm

17. Februar 2009

For en uges tid siden blev jeg tilbudt en short-term posting i Danske Banks udviklingscenter i Indien og takkede ja. Den sidste uges tid er så gået med først en smule granatchok over det relativt store skridt, det er at flytte så langt hjemmefra i et halvt år og herefter hemmelighedskræmmeri; jeg har bare haft vildt lyst til at fortælle hele verden det. Nu er det så endelig officielt og så synes jeg at jeg lige ville skrive nogle linier om hvad det er jeg skal lave, så here goes:

Mit job i Indien er to-delt. Kort fortale skal jeg for det første (videre)udvikle og implementere et proces-setup for sourcing, der letter samarbejdet mellem IT-organisationen i Ejby og Brabrand og de 400 indiske medarbejdere, vi har i vores udviklingscenter i Bangalore (Development Center India – DCI). For det andet skal jeg fungere som Liaison Officer, hvilket betyder at jeg skal interviewe indiske kandidater, allokere dem til projekter og koordinere deres arbejde i samarbejde med det projekt eller domæneområde i DK, som de skal arbejde for. Så ultra-kort kan man sige at jobbet består af en del procesanalyse og en del ledelses- og koordineringsopgaver.

De første tre måneder kommer jeg til at bo i en såkaldt service-apartment i Bangalore (som i øvrigt er blevet rebrandet under navnet Bengaluru og ligger i den sydlige del af Indien i staten Karnataka) og herefter er det endnu ikke sikkert hvad der skal ske med min boligsituation, men det er jeg sikker på ordner sig.

Helt lavpraktisk tager jeg afsted d. 14. april meget tidligt om morgenen. Det passer mig rigtigt godt(altså datoen, ikke at det er tidligt om morgenen!), da det både giver tid til at få færdiggjort nogle opgaver her i DK og overdraget andre, samtidig med at jeg får mulighed for at holde noget påskeferie sammen med venner og familie. Ifølge planen dukker jeg så op i DK igen d. 8. oktober.

Jeg vil bestræbe mig på at holde nysgerrige sjæle jævnligt opdateret her på sitet, samt på facebook, med historier fra den indiske virkelighed og ledsagende billeder. Men hvis der er nogen, der skulle få lyst til at se Indien med egne øjne, så giver jeg naturligvis gerne en portion curry og mønstrer al den gæstfrihed der er muligt.

;o] TT

Posted in:  

2 Responses »

  1. Hvaaaa’ sidder din telefon finger fast og er din email gået i stykker eller noget!!!???
    Dammit! Det er sqda lækkert, tillykke med det, og velkommen til ekspat-verden 😉 Hvor er jeg glad på dine vejne.

    -Rasmus

  2. Nårh ja, og hvad vil du gerne vide om Cricket? Noget specielt område vi skal fokusere på? F.eks. hvordan man ser interesseret ud igennem en hel kamp, hvordan man sover med åbne øjne… Eller bare en hurtig gennemgang af forskellene mellem 20/20, one-day og Test igennem tiderne…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.