Banner
Statusrapport: 14 dage i Indien
This is my site Written by ;o] TT on 27/04/2009 – 8:43 pm

27. april 2009

Hvor tiden dog flyver når man har det godt. I morgen er de første 14 dage i Indien gået og de er med jysk underdrivelse så’n set da gået meget godt.

Da jeg ankom tirsdag d. 14 sent om aftenen blev jeg indlogeret på ITC Windsor Manor – pænt lækkert hotel 🙂 Fra om lørdagen fik jeg så min lejlighed, som også er rigtig lækker (- og som jeg vil beskrive i en post for sig selv med lidt billeder, ligeså snart det lykkes at få flyttet billeder fra kameraet til computeren).

Arbejdsmæssigt gik den første 1½ uges tid primært med at blive introduceret for hele denne sourcing-verden og desuden havde vi fint besøg fra vores ledelse i Danmark, så der gik også en hel del aftener med company dinners. Ikke helt dårligt: For det første fordi det sq er meget rart at der er tryk på hele dagen, når man sådan er et nyt og fremmed sted og for det andet fordi det gav mulighed for hurtigt at lære en del af de bedre restauranter her i byen at kende.

Alle mine danske kollegaer har taget rigtigt godt imod mig og det samme gælder de indiske associates. Det er dejligt 🙂

Mads var så flink at tage mig ud på et hurtigt survival-trip første fredag, så jeg fik styr på hvor de væsentligste fornødenheder kan købes (øl, cigaretter og oksekød, hvis du overvejer hvad de “væsentligste fornødenheder” er 😉 ) og vi endte aftenen på Hard Rock Café. Tænk at jeg skulle helt til Indien før mit første besøg på en HRC….

Den første weekend gav også anledning til en lille gåtur i Bangalores centrum. Jeg for naturligvis vild, men man skal jo fare vild før man kan lære en by at kende. Indtil videre har jeg et godt indtryk af Bangalore, selvom luftforureningen trafikken lader meget tilbage at ønske!

I den netop afsluttede weekend var jeg lørdag på besøg i to Ashrams (seperat post om det – igen, når det er lykkedes at få billederne ud af kameraet) og søndag var jeg ude og spille golf på Eagleton, der ligger en lille times kørsel syd for Bangalore. Jeg har fået en personlig coach og ham er jeg indtil videre rigtigt godt tilfreds med. I går fik han rettet lidt på mit slag og med ganske få midler lykkedes det at få korrigeret nogle ting, der gjorde mit skud meget mere stabilt. Fedt 🙂

12 sessions med ham af en times varighed, hvor det i øvrigt forventes at man selv bruger et par timer på at træne hvad han har lært én bagefter koster iøvrigt 550 DKK. Såå, det er jo noget i retning af 45 kroner per gang man bruger en halv dag på Eagleton 🙂 Bestemt ikke ringe 🙂 Med lidt held kommer jeg til DK som en væsentlig bedre golfspiller 🙂

Og det var vidst beretningen om de første to uger 🙂 Nå ja, så har jeg i øvrigt fået skype til at virke og kan i aftentimerne (såfremt jeg er hjemme og computeren er tændt) fanges på skype [thomastoeth] samt på et helt almindeligt dansk fastnetnummer: 3696 7771

;o] TT

Posted in:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.