Banner
På trek i Bheemeshawari
This is my site Written by ;o] TT on 14/06/2009 – 7:26 pm

14. Juni 2009

Fire søde indiske kollegaer  inviterede mig på trek i Bheemeshawari 100 km sydvest for Bangalore. Dagen startede kl. lidt over seks (!!??) om morgenen, hvor vi drog afsted. Efter et morgenmadsstop m.v. ankom vi til Bheemeshawari og påbegyndte vores trek med følgende ord fra Karen: “Don’t worry Thomas. It’s not really a trek, more just a walk…

På vej opad

Hvad skal jeg sige… Da vi lettere svedige var kommet til toppen af Bhemmeshawaris største bakke tror jeg at Karen havde indset præcis hvor meget fejl hun havde taget. Men turen op var bestemt anstrengelserne værd.

Udsigt fra toppen af Bheemeshawari

Efter et velfortjent hvil på toppen gik vi ned til den temmeligt udtørrede flod, hvor drengenes (Varun og Nikil) vovemod endte med at bringe os alle sammen ud på stenene i floden – og give de fleste af os en halv dukkert (pænt meget strøm og vanvittigt glatte sten).

Flodudsigt

Herefter tilbage mod camp’en hvor vi i øvrigt fandt et kranie tilhørende en af vores nærmeste slægtningen.

Kranie

På vej tilbage til camp'en

Efter frokost i camp’en og en tur i hængekøjen var vi ude og sejle i en såkaldt coracle, der er en rund båd (se billedet nedenfor).

På vej i båden

På med redningsvestene (fantastisk farve i øvrigt), der heldigvis viste sig at være unødvendige. Ikke at vand skader, men det lykkedes os simpelthen at se en tre meter lang krokodille fra fem meters afstand, sååå … Desværre fik ingen af os taget et billede, men den bliver sq husket et stykke tid alligevel 🙂 Fantastisk dag 🙂

Karen

;o] TT

Posted in:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.