Banner
Religiøs ligestilling
This is my site Written by ;o] TT on 09/08/2009 – 10:32 am

Når man bor i Cox Town i Bangalore, Indien, så er der en række ting man bare må finde sig i. Én af disse ting er at man er omringet af moskeer, hvor der fra Minareterne fem gange i døgnet bliver skreget bønner ud over byen.

Et interessant faktum er, at Indien er det eneste ikke-muslimske land i verden, hvor muezzinerne har ret til at udføre denne støjforurening offentligt. Og dette faktum fik mig til at tænke: Burde vi, danskere, ikke også indføre religiøs ligestilling. Det kan da ikke passe, at vi insisterer på at bevare denne type forskelsbehandling  i et demokrati som Danmark?

Lad mig derfor stille et politisk forslag: Forbyd kirkeklokker i Danmark! Så kan det også være at man kan få mulighed for at sove til et fornuftigt tidspunkt om søndagen 🙂

;o] TT

One Response »

  1. Well, well Thomas. Jeg bliver jo helt høj af at høre nogle af de synspunkter, jeg selv har været talsmand for igennem flere år. Jeg er dybt ureligiøs, men hvorfor skal der være forskel. – Muezzin vil altid være lig – kirkeklokker i min bog. Jeg er fuldstændig imod begge religioner, men respekterer naturligvis, at nogle få mennesker har valgt troens vej. 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.