Banner
Dagens Linkservice: BA Mind
This is my site Written by ;o] TT on 18/02/2010 – 7:21 pm

En af mine kollegaer fra Danske Bank blogger om livet som Business Analyst og de udfordringer han møder i sin hverdag. Selvom han beretter fra et bestemt perspektiv synes jeg at artiklerne har generel værdi. Især er jeg faldet over artiklen ‘The Wave’ hvor den blinde efterlevelse af diverse udviklingsframeworks bliver sammenlignet med den gamle film med samme navn som artiklen. I kan sikkert alle huske filmen, hvor en skolelærer tager ganske alternative midler i brug for at illustrere hvordan og hvor let man kan blive indfanget af folkeforføreres retorik og den fællesskabsfølelse, der følger med.

OK – sammenligningen er naturligvis overdrevet, men jeg får underholdende billeder på nethinden af den. Og oveni det har bloggen naturligvis en pointe 🙂

Læs ‘The Wave’ her – og fortsæt med de andre gode blogs på sitet 🙂

;o] TT

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.