Banner
Søndagsservice til fodboldaffecionados
This is my site Written by ;o] TT on 20/06/2010 – 4:07 pm

Er du alvorligt ramt af VM-feberen og er live-kampene på skærmen ikke nok? Vågner du om natten og overvejer hvem der egentlig spillede på den flade 4-mandsmidtbane i Danmarks finalekamp mod Tyskland ved EM i ’92, hvor mange mål Klose scorede i tyskernes 8-0 VM-åbningskamp mod Saudi Arabien og hvem han dannede angrebsduo med, om det virkeligt kan være rigtigt at Brasilien stillede op i en 4-2-2-2 opstilling i alle deres kampe ved VM i Frankrig i ’98 – så synes jeg ikke du skal snydes for dette glimrende site for fodboldens supernørder: Football Line-ups.

Det er ikke alle kampe der er beskrevet i lige stor detalje – f.eks. kunne jeg godt tænke mig at kende Argentinas start-11’er fra ’86-finalen. Men heldigvis så kan man selv bidrage til sitet. Så i gang med at finde VM-finalen fra ’86 på YouTube og få delt informationerne med alle de andre nørder.

God søndag – og fortsat godt VM 🙂

;o] TT

Posted in:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.