Banner
Det passer jo som håret på en svensker …
This is my site Written by ;o] TT on 21/07/2010 – 1:31 pm

Ifølge The Telegraph har den iranske regering fået et nyt påhit: En positivliste over frisurer (herrefrisurer forstås, det er så meget lettere for kvinderne!) “inspired by Iranians’ complexion, culture and religion, and Islamic law”.

Det var da en alletiders idé. Jeg vil bestemt foreslå at vores 179 folkevalgte behandler et tilsvarende forslag snarest muligt efter velfortjent (…ha! hmmm…) ferie, så vi kan slippe af med svenskergarn, bundesligahår og andre vederstyggeligheder.

Og hvis de har brug for hjælp med implementeringen af sådan et hårdekret og trods alt ikke har lyst til at bede det iranske styre om hjælp, så er jeg sikker på at Maersks HR-chef kan hjælpe … de må da have indført noget tilsvarende 😉

Hele artiklen kan læses her

Enjoy 🙂

;o] TT

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.