Banner
The Big Give Away – aka Tøth’sk loppemarked
This is my site Written by ;o] TT on 22/12/2010 – 10:28 pm

Står du lige og mangler….noget??
Måske er det julestemning. Måske er det bare oprydningstrang. Jeg ved det ikke, men jeg har besluttet mig for at rydde op i det lille hjem på Frederiksberg og det resulterer så i The Big Give Away.

Over det næste stykke tid vil jeg lægge blog posts op med ting der gives væk og reglerne er simple: Vil du have noget, så siger du bare til 🙂 Alting kan hentes kvit og frit her på Frederiksberg, men er du også i julehumør og ønsker at give en lille donation, så er du velkommen til det. Alle donationer vil gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Og du er naturligvis meget velkommen til at give links videre – også til folk jeg ikke kender 🙂 Bare mine gode ejendele får en kærlig ny ejer 🙂

;o] TT

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.