Banner
To dage i himlen :)
This is my site Written by ;o] TT on 08/07/2009 – 10:05 pm

>Efter en mindre heldig tur/retur til Kannur(som du kan læse om ved at klikke her) ankom vi ud på eftermiddagen til Orange County i Bandipur, som det sidste stop på vores femdages rundtur. Og lad det bare være sagt med det samme: Lidelserne forbundet med turen til og fra Kannur var glemt ca. fem minutter efter vi så vores “lille, beskedne” Pool Hut i Orange County 🙂

dsc02427

Med vores egen private 30 kvm. pool, en hytte der var både hyggelig, luksuriøs, sommerhusagtig, ganske rummelig og hjemlig på samme tid er det bare svært ikke at komme i godt humør – i øvrigt med den fikse lille detalje, at der midt i stuen står en palme, der bliver vandet af regn gennem en åbning i hyttens stråtægte loft. Læg hertil en vildt flot lokation, et sødt, tjekket og relativt afslappet personale (og det kan man godt savne i Indien, hvor de fleste tjenere springer om én og bare er alt for meget, på den utjekkede måde) og fremragende mad, så har du opskriften på total afslapning – nice, og lige hvad vi havde brug for 🙂

Ok – jeg må indrømme at det ikke har en skid med Indien, at gøre, men hvis du har ulejliget dig med at klikke på linket ovenfor, så ved du hvorfor jeg ikke har andet at sige end “who cares?”. (et udsagn der i øvrigt vil blive bestyrket, hvis du klikker ind dig ind i mit fotoalbum :))

Den første dag var væk alt for hurtigt. Vi badede i poolen og besøgte den lokale elefant Meenakshi, som jeg fuldkomment faldt for: En femogfyrreårig dame med en kampvægt på 3 ton – og nøj, hvor var hun dejlig 🙂

dsc02338

Desværre kunne vi ikke ride på hende, da det var regnvejr (og madrassen man sidder på ville blive gennemblødt og aldrig tørre), men vi fik da snuset lidt til hinanden og gik først derfra da elefantpasseren højtideligt havde lovet at vi måtte ride på hende dagen efter uanset vejret. Jeg tror måske at jeg havde lidt svært ved at skjule min begejstring.

Dagen sluttede med en fremragende middag, hvorefter vi krøb tidligt til køjs ….for at stå op et par timer senere og tage på Safari.

Morgenens safari bød hverken på tigre eller leoparder, men vi fik set nogle vilde elefanter, en masse dådyr, påfugle, en mongoose, et par wild boars, en sambar eller to og en helvedes masse fugle – og det var i det hele taget en dejlig tur i den vilde natur. Vi fandt senere ud af at der dagen før var blevet spottet en voksen leopard og dens unge og at eftermiddagens safari samme dag også bød på leopard-vue. Men skidt med det – man kan ikke vinde hver gang og vi havde heller ikke forventet hverken leoparder eller tigre i vores synsfelt. Med 120 leoparder og 64 tigre (hhv. 2 og 1 per kvadratkilomenter) i Nagarhole, skal man være forholdsvis heldig for at se den slags. (I øvrigt har Nagarhole Indiens største bestand af vilde tigre – så kan man altså tale om en truet dyreart!!)

Efter safari og efterfølgende morgenmad begav vi os (ENDELIG!!) tilbage til Meenakshi og i det fremragende formiddagsvejr fik vi os en lille ridetur 🙂 Helt fantastisk (I know, min fascination af elefanter er nærmest latterlig, men jeg kan altså ikke gøre for det). Sådan et kræ er i øvrigt pænt bredskuldret og man skal lige vænne sig til at sidde på den, især når den begynder at gå pasgang – det gynger rimeligt meget.

Efter et bumpy ride tog vi tilbage til hytten og frekventerede poolen endnu en gang (som i øvrigt har indbygget jacuzzi i den ene ende; cool detalje) og Yours Truly benyttede lejligheden til at sidde lidt (for længe) i solen, med en pænt rød mave som det beklagelige resultat.

Senere på dagen fik vi begge Ayuerveda massage. Mange ord at sige om den omgang – det har fået sin egen blog post, som du kan læse her 🙂 Fascinerende og mærkværdig oplevelse!!

Aftenen sluttede med en opvisning i tribal dance – pænt overturistet aktivitet og ikke lige noget der faldt helt i Meretes og min smag. Eller rettere: Det var egentlig meget spændende at se dansen og høre trance musik spillet på lokale instrumenter, men det gik så lidt over gevind, da stedets gæster blev inviteret til at danse med – og billedet af et ordentligt kødbjerg af en britisk kvinde, med en t-shirt, der nok burde have været vasket ved en lidt lavere temperatur (!!) forsøgte sig udi stammedans har jeg indtil videre ikke haft held med at slette fra nethinden.

Aftenen sluttede dog med endnu en dejlig middag og vi gik i seng med kun én fortrydelse (ud over at vi glemte at lukke øjnene da kødbjerget begyndte at “danse”, altså), nemlig at vi helt sikkert havde booket en dag for lidt.

;o] TT

Posted in:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.