Banner
Lukather… igen, igen :)
This is my site Written by ;o] TT on 14/02/2011 – 10:44 pm

Selvom jeg har hørt ham solo et par gange før (og Toto så mange gange at det næsten ikke kan tælles), så skulle det jo ikke holde mig fra at tage til de sydlige forstæder, nærmere betegnet Portalen i Greve. En aften med Luke er altid en tur til provinsen værd. Også denne gang! 🙂

I virkeligheden var der ikke meget nyt siden sidste koncert for 2½ år siden på The Rock (som du kan læse om ved at klikke her), men de ændringer der var var bestemt alle til det bedre.

For det første har Luke for blot nogle måneder siden udgivet et nyt album ‘All’s Well that End’s Well’ (yes, samme titel som Shakespeare’s teaterstykke) og det er uden sammenligning hans bedste soloalbum til dato. Der er et par svage punkter men når alt kommer til alt så gør intronummeret ‘Darkness in My World’, som han i øvrigt også åbnede koncerten med; det super grovy ‘Brodie’s’ ; balladen ‘Watching the World’ som ligeså godt kunne være en af de klassiske når-jeg-har-hørt-den-en-gang-kan-jeg-ikke-lade-være-med-at-synge-med Toto skæringer og sidst men bestemt ikke mindst det funky ‘You’ll Remember’ bestemt at albumment både kan og bør høres igen og igen aftenen i Portalen til en fest.

For det andet så kan det godt være at Portalen ikke ligefrem er placeret i gå-afstand fra Kongens Nytorv, men det er immervæk en oplevelse i en helt anden kaliber at gå til koncert dér end i The Rock. Måske er The Rock mere “autentisk”, men c’mon … lydkvaliteten er og bliver det væsentligste parameter for et spillested.

I bandet er der genvalg til Eric Valentine på trommer og Steve Weingart på keyboard, mens Carlos del Puerto – bassisten der nåede at komme så langt ud i torvene under en ellers smuk fortolkning af Pink Floyd klassikeren ‘Shine on You Crazy Diamond’ for 2½ år siden på The Rock, at Lukather ikke kunne lade være med undskyldende at kommentere det efter nummeret – er skiftet ud med Renée Jones. Hun bibringer noget mere funkyness, svinger fantastisk med Eric Valentine og er med Lukather’s egne ord “fine in so many ways”.


Personligt var jeg dog ærgerlig over at de ikke havde ‘Party in Simon’s Pants’ med på setlisten, men Luke har lovet mig at den bliver spillet næste gang han er i Danmark…. og det er jo som bekendt med Toto d. 30 Juni i KB Hallen. Ses vi dér? Det tror jeg nok vi gør 🙂

Posted in:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.