toeth.dk » Diverse

Nyt design på toeth.dk

Nyt design på toeth.dk

Som du nok har opdaget, kære læser, så har toeth.dk fået nyt design. Efter over tre år med det gamle design synes det var tid til et nyt look. Jeg håber du kan li’ resultatet. Det nye design er en wordpress-skabelon fra One Designs og skabelonen hedder Cover WP. Designet har naturligvis krævet et par tilretninger og et par bug fixes, men alt i alt har det været ret smertefrit. Faktisk kan det samlede antal timer, der er … Læs mere ... »

Kategori: Diverse

Hjælp, jeg har fået en smart phone!

Hjælp, jeg har fået en smart phone!

Så er yours truly blevet det lykkelige ejer af en smart phone – mere præcist en HTC Desire. Fantastisk apparat – man kan endda bruge den til at skrive blog med Men jeg har brug for tips fra andre glade Android brugere – please help: Jeg har brug for en kalender app, der er bedre end den indbyggede – dvs. bedre interface + flere funktioner fra exchange. Jeg har brug for en musikafspiller med equalizer eller … Læs mere ... »

Kategori: Diverse, FunStuff

Meningsfuld julegave til manden der har alt!

Meningsfuld julegave til manden der har alt!

Vidste du at: • Træthed er årsag til ligeså mange trafikulykker som alkohol • Hver uge dræbes 2 danskere i en træthedsrelateret trafikulykke • Blot en 10 minutters pause på det rigtige tidspunkt kan gøre en stor forskel En af mine gamle studiekammerater har været med til at udvikle Anti Sleep Pilot, der i al sin rørende enkelthed hjælper billister med at vide hvornår det er nødvendigt at tage en pause fra kørslen. Normalt holder jeg mig fra kommercielle indlæg her på bloggen, … Læs mere ... »

Kategori: Diverse

In Loving Memory … of a shoe …

In Loving Memory … of a shoe …

Sørgeligt, men sandt. Efter fem års tro tjeneste gav den ene klipklapper op på Bagerstræde natten mellem onsdag og torsdag. Ikke et hvilket som helst par klipklappere vil jeg bare sige.  Et par klipklappere jeg arvede fra fætter Janus d. 3 Juli 2005 og som sidenhen har været ganske berejste: Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien, Ungarn, Indien, Nepal, Singapore – og et par klipklappere, der har prøvet alt fra at være badesandal og  storbyfodtøj til at … Læs mere ... »

Kategori: Diverse

Det passer jo som håret på en svensker …

Ifølge The Telegraph har den iranske regering fået et nyt påhit: En positivliste over frisurer (herrefrisurer forstås, det er så meget lettere for kvinderne!) “inspired by Iranians’ complexion, culture and religion, and Islamic law”. Det var da en alletiders idé. Jeg vil bestemt foreslå at vores 179 folkevalgte behandler et tilsvarende forslag snarest muligt efter velfortjent (…ha! hmmm…) ferie, så vi kan slippe af med svenskergarn, bundesligahår og andre vederstyggeligheder. Og hvis de har brug for hjælp med implementeringen af sådan et hårdekret og trods alt ikke har lyst til at bede det iranske styre om hjælp, så er jeg sikker på at Maersks HR-chef kan hjælpe … de må da have indført noget tilsvarende Hele artiklen kan læses her Enjoy ;o] TT … Læs mere ... »

Kategori: Diverse, FunStuff

Søndagsservice til fodboldaffecionados

Er du alvorligt ramt af VM-feberen og er live-kampene på skærmen ikke nok? Vågner du om natten og overvejer hvem der egentlig spillede på den flade 4-mandsmidtbane i Danmarks finalekamp mod Tyskland ved EM i ’92, hvor mange mål Klose scorede i tyskernes 8-0 VM-åbningskamp mod Saudi Arabien og hvem han dannede angrebsduo med, om det virkeligt kan være rigtigt at Brasilien stillede op i en 4-2-2-2 opstilling i alle deres kampe ved VM i Frankrig i ’98 – så synes jeg ikke du skal snydes for dette glimrende site for fodboldens supernørder: Football Line-ups. Det er ikke alle kampe der er beskrevet i lige stor detalje – f.eks. kunne jeg godt tænke mig at kende Argentinas start-11’er fra ’86-finalen. Men heldigvis så kan man selv bidrage til sitet. Så i … Læs mere ... »

Kategori: Diverse

Web 2.0 / Identity 2.0 – serveret appetitligt :)

Synes lige jeg ville dele dette youtube-klip med omverdenen. Fyren hedder Dick Clarence Hardt (og ja, det er sq et komisk navn) er ejer af et firma der hedder SXIP og holder her en præsentation om Web 2.0 og mere specifikt om online identitet. Præsentationen er ret interessant for folk med interesse i teknologien og/eller sociologien omkring web 2.0 – for alle andre: Well, se præsentationen. Den er alt for cool Enjoy ;o] TT … Læs mere ... »

Kategori: CMMI & Software Engineering, Diverse, FunStuff

Religiøs ligestilling

Når man bor i Cox Town i Bangalore, Indien, så er der en række ting man bare må finde sig i. Én af disse ting er at man er omringet af moskeer, hvor der fra Minareterne fem gange i døgnet bliver skreget bønner ud over byen. Et interessant faktum er, at Indien er det eneste ikke-muslimske land i verden, hvor muezzinerne har ret til at udføre denne støjforurening offentligt. Og dette faktum fik mig til at tænke: Burde vi, danskere, ikke også indføre religiøs ligestilling. Det kan da ikke passe, at vi insisterer på at bevare denne type forskelsbehandling  i et demokrati som Danmark? Lad mig derfor stille et politisk forslag: Forbyd kirkeklokker i Danmark! Så kan det også være at man kan få mulighed for at sove til et fornuftigt tidspunkt … Læs mere ... »

Kategori: Diverse, Expat - India

Dit kreditkort virker ikke …

29. Juni 2009 Det synes at gælde i hele verden – ikke kun i Danmark, ikke kun i Indien – men alle steder jeg har rejst: Man skal betale for en middag, et hotelophold eller nogle varer og fremdrager sit kreditkort; ekspedienten kører det igennem maskinen og replicerer: “Dit kort virker ikke” – med et mere eller mindre subtilt tryk på DIT. OK – jeg er ansat i en bank, så min holdning her er måske både lidt farvet, lidt overdrevet og lidt nørdet, MEN! … Når det nu er sådan at jeg praktisk talt altid rejser rundt med 3-5 forskellige kreditkort og tilmeld fra forskellige banker, hvordan kan det så være, at samtlige ekspedienter jeg har mødt i butikker hvor der er problember med at gennemføre en transaktion, efter have have prøvet … Læs mere ... »

Kategori: Diverse, Expat - India

Her er den så. Maskinen USA ikke kan undvære…

30. Oktober 2008 For nogle uger siden var jeg på kursus hos Delta Axiom, hvor jeg under en rundvisning blev præsenteret for det nedenfor viste apparat. I sandhed en særlig maskine!! Here’s the story: I USA findes der to slags vejstriber; gule og hvide. Angiveligt er gule vejstriber mest synlige, hvorfor det er en alvorligere forseelse at overskride en gul stribe end en hvid. Aha, se så: I et land der har ca. 20 gange så mange advokater per indbygger som vi har herhjemme, kan det i retslige afgørelser hurtigt blive væsentligt om den overskredne vejstribe var gul eller hvid. Men her stopper historien selvfølgelig ikke, for hvad er det lige der sker med gule vejstriber med tiden? De falmer og bliver hvide. Og derfor har man naturligvis brug for en maskine, der kan … Læs mere ... »

Kategori: Diverse